Kleuren en pit in je stijl vind je bij Samassieraden! Kleuren vormen een prachtige toevoeging aan je outfit en je kunt er mee spelen naargelang de situatie! We kunnen ons onderdompelen in een wereld van heldere kleuren of opgaan in het dagelijks leven met subtielere pasteltinten. Anderen willen juist elke dag een opvallendere kleur gebruiken en zo heeft iedereen zijn eigen smaak en voorkeur. We hebben geprobeerd een collectie aan kleuren, ontwerpen en materialen bij elkaar te brengen, zodat er voor elk wat wils is! Bij ons vind je net zo goed sterke kleuren als zachtere pastelkleuren. Wij werken met natuurlijke materialen zoals berk of gerookt eiken, maar voor de liefhebbers van een glanzende zwart oppervlak hebben we alternatieven in acryl! Maak het je gemakkelijk op de bank met wat lekkers en laat je meevoeren naar een wereld vol kleuren! Met deze gids vind ook jij zeker je favoriet!

 

BERKEN EN GEROOKT EIKEN

Onze meest verkochte materialen zijn berken en gerookt eiken. Berken en gerookt eiken zijn natuurlijke materialen, die momenteel aan populariteit winnen. Veel mensen willen zich dicht bij de natuur voelen en willen kiezen voor natuurlijke materialen, omdat deze ecologischer zijn. Berken is en prachtige lichtgekleurde houtsoort, waarop de brandsporen van het lasersnijden lichtjes op zichtbaar blijven. Gerookt eiken heeft dan weer een prachtige donkerbruine kleur en is bij velen de favoriet om ‚s avonds te dragen. Door onze fabricagemethode blijven ook op het gerookt eiken brandsporen zichtbaar.

 

GOUD EN ZILVER

Goud en zilver zijn twee van onze nieuwere kleuren en zijn perfect geschikt voor liefhebbers van gouden of zilveren sieraden, maar zijn uiteraard een veel goedkoper alternatief! Het basismateriaal voor gouden en zilveren sieraden is Fins berkenhout, wat op die manier een natuurlijke dimensie geeft aan het geheel. Gouden en zilveren sieraden kunnen gemakkelijk worden gecombineerd bij feestkledij, maar lenen zich ook perfect voor het dagelijks leven! De gouden en zilveren kleurvarianten vind je door op de pagina van je favoriete model de gewenste kleur onder het product te selecteren.

 

ZWART ACRYL EN ZWART BERKEN

Voor de zwarte kleurvariant van onze sieraden kun je kiezen uit berken en acryl. Het verschil in deze twee is dat zwart acryl een glanzend materiaal is, terwijl zwart hout een matte afwerking geeft. Ook de brandsporen in het hout geven houten sieraden een natuurlijke levendigheid. Acryl is dan weer volledig zwart, inclusief de randen. Beide varianten vind je door op de pagina van je favoriete model het gewenste materiaal onder het product te selecteren.

 

DE GEKLEURDE SIERADEN

Deden hun intrede in ons assortiment in het voorjaar 2018 en zijn op korte tijd erg populair geworden. Het basismateriaal van de gekleurde sieraden is Fins berken. U vindt in ons assortiment een kleurenscala dat reikt van krachtig geel en felrood tot het zachte roze en lavendel. Andere kleuren uit de selectie omvatten een marine-turquoise, fris hemelsblauw, spectaculair donkerblauw, schokkend paars en zacht pastelgroen. We hebben oog voor de mensen die een bijna kleurloos alternatief wensen en raden hen onze kleuroptie Poeder aan. U kunt kleuropties voor al onze sieraden vinden door op de pagina van het gewenste model te klikken en hieronder uw favoriete kleur te selecteren. Door van één model meerdere kleuren te kopen, kunt u afhankelijk van de gelegenheid variëren met stijlen.

 

NOG MEER KLEUREN

Vooral onze herfst- en winterkleuren zijn geschikt voor het opfrissen van je look en als cadeau! Met deze kleuren vindt u zeker een alternatief voor elk seizoen. Een stellig voorbeeld is het donkerrood dat zowel bij de herfst, de winter als de kerstdagen past! Ook groen is een goede keuze voor zowel de winter als Kerstmis! Sprekende kleuren als paars en oranje passen dan weer bij elk seizoen! Je vindt alle kleuropties en materialen door op de pagina van het gewenste sieradenmodel op de overzichten te klikken!

 

GLITTERKLEUREN

Er zijn van die situaties die sprankeling en schittering vereisen. Voor deze gelegenheden hebben wij onze prachtige glotterkleuren ontwikkeld! Er zijn drie opties: Glitter Zilver, Glitter Goud en Glitter Rose. Je kunt de glitteroptie kiezen uit de kleur- en materiaalopties van al onze ontwerpen. Of het nu gaat om Oud en Nieuw, Kerst, een verjaardag, je afstuderen of een bruiloft, glitterkleuren geven je altijd dat tikkeltje meer!